ΕλληνικάEnglish

Βραβεία

Βραβεία Σητειακού Ελαιολάδου από την Coop Σητείας:

 

1998: 1ο  βραβείο στον διαγωνισμό Patrimonio Communal Olivarero στην Ισπανία.
1998: 1ο  βραβείο στον διαγωνισμό Patrimonio Communal Olivarero στην Ισπανία. 1999: Χρυσό Λιοντάρι, Golden Lion prize, στον διαγωνισμό της Διεθνούς Έκθεσης SOL στην Ιταλία
2001: 1ο  βραβείο, στον διαγωνισμό MARIO SOLINAS του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου. 2001: Χρυσό βραβείο στο διαγωνισμό Great Taste Awards.
2002: 1ο  βραβείο, στον διαγωνισμό MARIO SOLINAS του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου 2002: 1ο  βραβείο στο διαγωνισμό του CONSERVATOIRE DES CUSINES MEDITERRANEENNES στη Σμύρνη της Τουρκίας
2002: Τιμητικό δίπλωμα από την Ελληνική ακαδημία γεύσης. 2003: 1ο βραβείο στο διαγωνισμό του CONSERVATOIRE DES CUSINES MEDITERRANEENNES στην Toulon της Γαλλίας.
2003: Έπαινος του Υπουργείου Γεωργίας για την προσφορά της ΕΑΣ Σητείας στην ανάδειξη της εξαιρετικής ποιότητας του ελληνικού ελαιολάδου. 2004: το 2ο βραβείο στο διαγωνισμό του University of Applied Sciences – Food Technology στην Ελβετία.
2004: 2ο βραβείο στο διαγωνισμό του Πολιτιστικού Οργανισμού «ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» στην Αθήνα. 2004: 2ο βραβείο στο διαγωνισμό του University of Applied Sciences – Food Technology στη Ζυρίχη (κατηγορία έντονου φρουτώδους).
2005: 3ο βραβείο στον διαγωνισμό MARIO SOLINAS του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου. 2005: 2ο βραβείο στο διαγωνισμό του University of Applied Sciences – Food Technology στη Ζυρίχη (κατηγορία μεσαίου φρουτώδους).
2005: 1ο βραβείο για την ποιότητα, στο διαγωνισμό BIOL στην Άντρια της Ιταλίας. 2005: 2ο βραβείο συσκευασίας στο διαγωνισμό BIOL στην Άντρια της Ιταλίας.
2005: Έπαινος από το διαγωνισμό συσκευασίας ΕΒΓΕ για την ετικέτα του βιολογικού ελαιολάδου. 2007:1ο Βραβείο από το σύνδεσμο ελαιοκομικών δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ)
2008: Το 2ο βραβείο γεύσης στο διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Δικτύου Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Αθήνα (βιολογικό). 2008: Το 3ο  βραβείο γεύσης στο διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Δικτύου Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Αθήνα.
2008: Το βραβείο Ανώτερης Γεύσης από τον διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητος ITQI, στις Βρυξέλλες. 2008: Χρυσό βραβείο στο διαγωνισμό συσκευασίας στην έκθεση ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ, στην Αθήνα (ετικέτα).
2008: Χρυσό βραβείο στο διαγωνισμό συσκευασίας στην έκθεση ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ, στην Αθήνα (περιέκτης). 2008: Χρυσό βραβείο στο διαγωνισμό συσκευασίας στην έκθεση ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ, στην Αθήνα (συνολική εικόνα).
2008: Αργυρό βραβείο στο διαγωνισμό συσκευασίας στην έκθεση ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ, στην Αθήνα (καινοτομία). 2009:  Το βραβείο Ανώτερης Γεύσης από τον διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητος ITQI, στις Βρυξέλλες.
2009: 1ο βραβείο στο διαγωνισμό του Πολιτιστικού Οργανισμού «ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» στην Αθήνα. 2009: Great Taste Gold, στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2009 στο Ηνωμένο Βασίλειο
2010: Der Feinschmecker, 2010, Γερμανία, «Ένα από τα 50 καλύτερα ελαιόλαδα στο κόσμο»